Autor: Admin
Datum objave: 14.12.2011
Komentari:
0,00


VITOR BELFORT VRATIO ANTHONYJU JOHNSONU

Ovaj udarac zasigurno boli

Ranije prošlog tjedna Anthony Johnson je izjavio kako će nekoga iznijeti na nosilima na UFC-u 142 u borbi između njega i Vitora Belforta...

 

UFC 142 Aldo vs Mendes se održava U HSBC Areni u Riu De Janeiru sredinom siječnja, a u drugoj glavnoj borbi večeri nastupa Vitor Belfort protiv Anthonyja Johnsona.

 

Upravo jedan od glavnih aktera te borbe ranije je ovog tjedna izjavio kako će nekoga bolničari iznijeti iz ringa, aludirajući na rat s Belfortom. Belfort je odgovorio na takve komentare, ali na drugi način koji inače malo boraca koristi, razumno.

 

„Nemam mu što reći. Boriti ću se s njim. On će doći u Brazil i osjetiti pritisak. Mislim da se boji, pokazuje nesigurnost i nezrelost. Morat će razmisliti o svojim riječima i odgovornostima. Borac mora znati o čemu priča, treba imati zrelost. Ovo je sport, a ne igra riječima. Nemam namjeru ozlijediti ga, samo želim pobjediti.“ –spustio je Belfort Johnsona na tlo.

 

Belfort se za Johnsona priprema s velikim imenima mješovitih borilačkih vještina, Georges St Pierrrom i Dominickom Cruzom.

2638
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, MMA, Vitor Belfort
Komentari
# 1 Dana 14.12.2011 - 23:17 katsumoto ... je rekao/la:
Belfort je "old school", vrhunski i pametan borac...siguran sam, da će i ovaj fight impresivno pobjediti
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije