Autor: Admin
Datum objave: 25.10.2013
Komentari:
4,00


VJEŽBANJE U ZIMSKIM MJESECIMA

Donesite odluku

S dolaskom hladnijih dana i Nove godine mnogi razmišljaju o svojoj figuri, žele doći u formu i odlučuju se za početak vježbanja i dijete.

 

Prihvatiti zdrave navike i natjerati se na vježbanje može biti jako teško. Donosimo vam nekoliko korisnih savjeta koji bi vam mogli pomoći pri motivaciji.

 

Ljudi su pravi znalci kada treba izmisliti razloge zašto ne mogu odmah početi vježbati. No zašto ne biste sada napravili 20 trbušnjaka, prošetali od posla do kuće, pojeli zdravi doručak ili preskočili vino koje pijete uz večeru. Bitno je započeti s nečim.

 

 

Ako želite vježbati u privatnosti svog doma, kupite DVD s vježbama. Ako volite biti okruženi ljudima, upišite se u teretanu. Ako volite dinamičnije vježbe i skakanje, upišite se na aerobik. Imate li više novca, uzmite osobnog trenera.

 

Ljudsko tijelo se prilagodi na određeni program vježbanja i onda su rezultati manji. Probajte s jogom, hip-hopom, kickboxingom, pilatesom. Kombinirajte, pa će i rezultati biti bolji, a i vama će biti zanimljivije.

 

Hladno vrijeme nije baš poticajno. Teško da ćete se nagovoriti na bilo što, a kamoli na vježbanje. Stoga recite sami sebi da ćete recimo izaći van i trčati samo deset minuta.

2563
Kategorije: Fitness
Tagovi: Fitness
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije