Autor: Admin
Datum objave: 10.09.2011
Komentari:
0,00


VODIČ KROZ MASAŽE

3. Dio

Postoji toliko vrsta masaže da je ponekad teško izabrati. Donosimo vam pregled standardnih i onih malo egzotičnijih masaža.

 

Anticelulitna masaža

 

U anticelulitnoj terapiji bitno je pospiješiti cirkulaciju kako bi se toksini i nakupljene masne stanice eliminirali. Zato anticelulitna masaža na kritičnim mjestima ima učinak ubrzanog izlučivanja suvišne tekućine. Ona je djelotvorna kada se radi više tretmana, obično deset u razmacima od tjedan dana.

 

Masaža leđa

 

Bolna leđa su simptom s kojim se svatko barem nekada susretne u životu, a većina nas i češće, pogotovo kako starimo. Zato je upravo parcijalna masaža leđa najpopularnija i najtraženija masaža. Tehnika je kombinacija ostalih masaža, posebno sportske i klasične.

 

Opuštajuća masaža

 

Ne postoji točan opis opuštajuće masaže, obično se blagi i nježan oblik klasične masaže smatra opuštajućom. Opuštajuća masaža može biti popraćena ugodnom glazbom i mirisnom atmosferom koja topi stres i nevolju.

 

Erotska masaža

 

Ono što ipak izdvaja opuštajuću masažu od ostalih je činjenica da je ona ponekad pandan za pružanje erotskih usluga. Neki saloni za masažu koje posjećuju uglavnom muškarci nude ‘opuštajuću masažu sa sretnim završetkom’.

 

3180
Kategorije: Drugo Mišljenje
Tagovi: Fitness, Drugo Mišljenje
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije