Autor: Admin
Datum objave: 07.09.2011
Komentari:
0,00


VRHUNSKA SPORTSKA PREDSTAVA

Prijave natjecatelja stižu svakodnevno

Karate Klub Zamet se i ove godine potrudio organizirati veliku sportsku predstavu, 11. Croatia Open će ugostiti možda i rekordan broj prijava...

 

Međunarodno natjecanje u karateu „11. Cro Open“, koje će se održavati u Rijeci 10-11 rujna 2011. godine, još je jedan sportski biser u niski organiziranja i održavanja velikih sportskih natjecanja u našoj županiji.

 

Grad Rijeka i Primorsko-goranska županija označeni su na sportskoj karti svijeta kao mjesto u kojima je sport dio života, a mnogi sportaši s ovoga područja svojim vrhunskim rezultatima naši su ambasadori.

 

 

 

„Svjesni važnosti sporta ulaganjem u sportsku infrastrukturu ulažemo u najveću vrijednost našega kraja, u našu mladost, te im nudimo zdrav život u okrilju sporta, a nakon što natjecanja, turniri i utakmice završe, sportaši protivnici postaju sportaši prijatelji – tako mi vidimo i živimo sport.“ – rekao je župan Zlatko komadina i nadodao:

 

„Siguran sam da ćemo u suradnji s Gradom Rijekom, Hrvatskim karate savezom te Karate klubom "Zamet" organizirati još jednu vrhunsku sportsku predstavu s kojom ćemo se na kraju s pravom ponositi.“

2407
Kategorije: Karate
Tagovi: Karate, Croatia Open
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije