Autor: Admin
Datum objave: 14.06.2012
Komentari:
0,00


VRHUNSKI REZULTATI MARIJE, TONIA I DINKA

Na Austria Open-u

Na nedavno održanom turniru ETU-A klase Austria open 2012., nastupio je i taekwondo klub Forteca s 6 svojih članova kroz klub i jednim članom kroz reprezentaciju Slovenije.

 

U ledenoj dvorani Olympia World (Innsbruck) održano je natjecanje na 10 borilišta u elektronskoj opremi Dae do. Na isti je prijavljeno 1095 boraca iz 235 ekipa i 49 država.

 

U veoma jakoj konkurenciji izvrsnim nastupima izdvojili su se slijedeći borci Fortece: kadetkinja -47 kg. Marija Kunjašić (zlatna medalja), senior -63 kg. Toni Šegedin (brončana medalja) i senior -80 kg. Dinko Šegedin (brončana medalja). U 12 nastupa dokazali su kako ovaj uspjeh osvajanja odličja nije slučajan, već je prije svega rezultat predanog rada kroz protekli period.

 

 

Od ostalih boraca vrijedi za napomenuti kako su: Anamaria Silić, Zlatko Batistić i Franka Anić ispali u drugom kolu dok je Irena Bikić zaustavljena već u prvom svom nastupom jednim bodom razlike od protivnice iz Srbije. Ove dvije borbe Franke Anić bile su zadnje velike provjere prije nastupa na Olimpijskim igrama u Londonu.

 

„Neovisno o ispadanju u drugom kolu s njezinom formom možemo biti itekako zadovoljni. Nema sumnje, kada bude najpotrebnije Franka će biti vrhunski spremna kao što je i bila na evropskim kvalifikacijama u ruskom gradu Kazanu početkom godine“, bile su završne riječi njenog trenera Ante Šegedina, 4.Dan

1793
Kategorije: Taekwondo
Tagovi: Taekwondo,
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije