Autor: Admin
Datum objave: 14.12.2011
Komentari:
0,00


WANDERLEI SILVA I VITOR BELFORT TRENERI TUF-a

Epizode će se prikazivati na brazilskoj televiziji

Dvojica veterana mješovitih borilačkih vještina Wanderlei Silva i Vitor Belfort biti će treneri The Ultimate Fighter showa u Brazilu...

 

Još od 1998. godine dvojica boraca imaju neriješene račune kada je Belfort pobjedio Silvu, a danas saznajemo kako su Wanderlei Silva i Vitor Belfort na suprotnim stranama The Ultimate Fighter Showa koji će se održavati u Brazilu.

 

UFC-ov vlasnik Lorenzo Fertitta je prvi objavio viejst preko Twittera, rekavši da će se dvojica boraca sudariti na kraju sezone kako to biva u ovom showu. Kasnije je i stigla službena potvrda na UFC-ovoj press konferenciji u Sao Paolu.

 

 

 

„Čekao sam ovu osvetu već duže vrijeme i napokon je došla. Mnogo stvari se promjenilo od tada. Bio sam svjetski prvak i imam jako dobru karijeru.“ – rekao je Wanderlei i nadodao kako će ovo biti jedna od najiščekivanijih osveta i kako se nada da će pružiti veliki show i zadovoljiti fanove.

 

Belfort je rekao kako na ovu borbu ne želi gledati kao na osvetu bivšeg Pride-ovog prvaka, koji se trudi doći u formu još otkako se vratio u UFC prije nekoliko godina.

 

„Privilegija je biti dio povjesti, i u isto vrijeme biti dio budućnosti ovog sporta.“ –rekao je Belfort koji se trenutno priprema za meč s Anthonyjem Jonhnsonom na UFC-u 142.

2727
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: UFC, Vitor Belfort, Wanderlei Silva, TUF
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije