Autor: mi
Datum objave: 22.08.2018


Wanderlei Silva se kandidirao za kongres

Wanderlei Silva krenuo je u političku kampanju.

Slavni MMA borac kandidirao se za mjesto u brazilskom kongresu na listopadskim izborima.

"Došlo je naše vrijeme. Sretan sam zbog vaše podrške. Braćo, stavljam vam svoje ime na raspolaganje. Mi nećemo imati naljepnice, vozila s razglasom, jumbo plakate... Nitko ne daje 100 da bi primio 50. Kada vidite kandidata koji previše troši otvorite oči. Moja kampanja će biti Gandhijevska kampanja. Jednostavna, s ljubavi i iskrenosti između prijatelja" poručio je 42-godišnji 'Axe Murderer'.


Silva se 29. rujna četvrti put bori s Quintonom Jacksonom. Meč se održava osam dana prije brazilskih izbora i tih osam dana odlučit će daljnji put bivšeg PRIDE-ovog prvaka.

"Ovo bi mi mogla biti posljednja borba. Kandidirao sam se za federalnog zastupnika. To je nova karijera i novo vrijeme u mom životu. Osjećam potrebu za tim. Ima izabranih tipova koji nemaju što tražiti u politici, hrpa siromašnih tipova, pokvarenih tipova koji su došli krasti od ljudi. Morate postaviti ljude s idealima i one koji već imaju novac da ne moraju krasti od ljudi. Ako me izaberu u kongres krenut ću jednim putem, a ako ne onda ću krenuti drugim putem. Ali, namjera mi je da mi ovo bude zadnja borba. Dosta sam napravio. No, mnogi se vraćaju. Mislim da će moja izvedba na kraju odlučiti hoću li nastaviti ili ne."




475
Kategorije: MMA, Zanimljivosti
Tagovi: Wanderlei Silva
Najpopularnije
Najnovije