Autor: mi
Datum objave: 06.06.2017


War Machine osuđen na 36 godina do doživotne

War Machine osuđen ja na 36 godina do doživotnog zatvora zbog brutalnog premlaćivanja bivše djevojke, porno glumice Christy Mack.

Bivši UFC-ov i Bellatorov borac moći će zatražiti uvjernu kaznu tek sa 71 godinom.

Porota je u ožujku 35-godišnjeg Amerikanca proglasila krivim po 29 od 34 točke optužnice.


Među najtežim optužbama koje su odbačene je ona za pokušaj ubojstva Mack i njenog tadašnjeg momka Coreya Thomasa.

Borac koji je promijenio ime u War Machine osuđen je po brojnim točkama za seksualni napad i nanošenje teških fizičkih ozljeda.

MMA borac napao je Mack i Thomasa u kolovozu 2014. u njenoj kući. Njega je pustio nakon što ga je premlatio, dok je Mack završila s 10 slomljenih kostiju, uključujući slomljen nos, zube, rebro i jagodičnu kost. Zadobila je i ozljede jetre.

Sutkinja Elissa Cadish odbila je zahtjev machineovih odvjetnika za novim suđenjem. Obrana je tvrdila da borac nije bio svjestan svojih postupaka te večeri.


Sutkinja je izrazila suosjećanje za njegovo teško odrastanje koje je opisao na sudu, ali je odlučna u to da je nužna teška kazna.

"Ne mislim da ste čudovište, mislim da ste ljudsko biće. Ne osporavam to, ali isto tako moraju postojati posljedice za ono što ste učinili, a moram se brinuti i za dobrobit zajednice dok razmišljam o prikladnoj presudi. Mislim da je značajno vrijeme nužno, ne samo zbog same kazne, već i kako bi se izbjegla opasnost za zajednice."



War Machine je debitirao u MMA-u 2004. godine. Ima 15 pobjeda i 5 poraza.





Foto: MMA Junkie

2412
Kategorije: MMA
Tagovi: MMA
Najpopularnije
Najnovije