Autor: mi
Datum objave: 26.05.2017


WBA ne želi imati ništa s borbom Mayweather-McGregor

Tijekom press konferencije u Panami predsjednik WBA-a Gilberto Mendoza upitan je za mišljenje o mogućem boksačkom meču između Floyda Mayweathera i Conora McGregora.

“Mislim da bi to trebala biti samo ekshibicija. Mislim da nije dobro za boks da to bude odobreno kao službena borba. Mislim da su obojica sjajni sportaši, ali Floyd je umirovljen i ako se želi vratiti može odabrati sjajne boksače i prirediti veliki šou” izjavio je predsjednik World Boxing Associationa.

“Znam da ta borba može biti dogovorena. No, želim jasno dati do znanja da World Boxing Association neće biti uključen u tu priredbu. Poštujemo oba sportaša i čini mi se da je Mayweather dokazao da je najbolji, kao što je McGregor napravio u UFC-u, ali ako stvarno dođe do natjecanja između njih dvojice, to bi trebala biti ekshibicija.”

Mendoza je potvrdio i da će poštovati proceduru u vezi Shannona Briggsa koji je bio pozitivan na testosteron na VADA testu uoči borbe za ‘regularni’ naslov protiv Fresa Oquenda.


“Briggs je bio pozitivan u sklopu našeg progrfama Fair Boxing, ali ima pravo na otvaranje B nalaza i braniti se u skladu s pravilima”.

1518
Kategorije: Boks
Tagovi: WBA, Floyd Mayweather, Conor McGregor
Najpopularnije
Najnovije