Autor: mi
Datum objave: 21.01.2017


Werdum izazvao Dos Santosa na borbu u dvorani: Pokazat ću mu kako je to bilo u starim danima

Nakon što je navodno više puta odbio ponuđenu borbu s Dos Santosom, Fabricio Werdum uputio je izazov sunarodnjaku.

Werdumu je propala borba s Cainom Velasquezom i UFC je planirao revanš borbe iz 2008. kada je JDS u svom debiju za 80 sekundi nokautirao 'Vai Cavala'.

"Borba s 'Ciganom' ne donosi mi nikakva jamstva da bih se nakon nje borio za naslov. Moj tim i ja smo zaključili da to nije ponuda za nas. Ako se želite smijati, morate i mene nasmijati" izjavio je Werdum za brazilski AG Fight.

No, možda se posljednjih dana nešto promijenilo pa je Werdum preko Facebooka pozvao na sudar bivših prvaka.

"Vidim da Stipe Miočić ima problema s ugovorom, želi bolji. Ako se on ne bude borio, a ja sam prvi na ljestvici izazivača, izazivam 'Cigana' na borbu za privremeni pojas. I to nije sve. nakon te borbe, neovisno o ishodu, otići ću u njegovu dvoranu (American Top Team) i borit ćemo se u njoj. On i ja i završit ćemo ovu farsu u kojoj on govori da bježim. Pokazat ću mu tko bježi, pokazat ću mu kako je to bilo u starim danima. Pokazat ću mu da je jebena curica koja je došla jučer i glupira se. Tko god pobijedi u toj borbi iza zatvorenih vrata ima pravo objaviti rezultat na društvenim mrežama kako bi vidjeli tko je tko."


"Zvat ću Liborija (trener u ATT-u), koji je moj prijatelj i kojega puno poštujem i kao znak poštovanja i upozorit ću ga da dolazim sa svojim timom boriti se s Ciganom. Sjest ću na avion s Rafaelom Cordeirom i svojom braćom i boriti se s njim u njegovoj dvorani iza zatvorenih vrata do nokauta. Nema vremena, nema rundi, ništa da nas zaustavi. Kao što je bilo nekada, prekida se samo zbog nokauta ili tapkanja."


"Priča gluposti. Da sam ja prevara koja je prošla. Uvjerit ću ga u suprotno. On misli da sam ja prošlost, ali pokazat ću mu stvarnost. Ovo je izazov koji upućujem Ciganu, koji je retardiran i sere. Mislim da je to posljedica udaraca koje je primio od Caina Velasqueza."


2173
Kategorije: MMA
Tagovi: Junior Dos Santos, Fabricio Werdum
Najpopularnije
Najnovije