Autor: mi
Datum objave: 02.11.2015


Werdum: Ne znam zašto Cain govori da je izgubio zbog nadmorske visine, neka u revanšu čuva desnu ruku

Fabricio Werdum gostovao je na MMA Houru.

UFC-ov prvak u teškoj kategoriji rekao je da je vrijeme provodio putujući u Brazil, Čečeniju i Argentinu, uživajući u trenutku. Postao je i ambasador Ahmat Fight kluba u Čečeniji.

"Ponudili su mi borbu u rujnu, ali sam rekao ne, ne, želim malo uživati o ovome sa svojom obitelji, svojim timom i fanovima. Veljača, ožujak mi odgovaraju. Dugo sam radio za ovo, želim malo uživati."


"Ne znam još točan datum i mjesto borbe s Cainom. Obrana  bi bila zanimljivija od revanša. Drugi borci kažu da to nije fer jer naš prvi meč nije bio izjednačen. Završio sam ga i pokazao se u kavezu, ali ja nemam problem s tim. Borim se s onim koga pošalju. Moj trener Rafael Cordeiro prije godinu dana predvidio je ovo. Rekao mi je: Fabricio pobijedit ćeš Caina i onda ćeš odmah raditi revanš. Poštujem Caina, vrlo je dobar borac. Kad sam ga pobijedio pošteno je rekao da sam bio bolji, ali sada je promijenio priču. Sada kaže da je izgubio zbog nadmorske visine. Ali, ista nadmorska visina je bila i za mene i za njega. Ne znam zašto govori da je izgubio zbog nadmorske visine. Zašto to vrijedi samo za njega? Kažu ja sam došao 40 dana ranije u Meksiko. To je bila moja strategija. Pa što sam trebao? Nazvati i reći: Čuj Cain, bilo bi dobro da dođeš ranije"


"Isto tako i Travis Browne. Prvo je priznao da sam ga prebio, a sada blabla... Ja pokažem što imam u kavezu, ne pričam okolo. Naučio sam lekciju prije 6-7 godina. Previše sam pričao i izgubio. Volim svoj stil. Moj stil je sreća. Shvatio sam da kada se borim sretan i sretan čekam borbu da je to to."


"Upozorio bih Caina da pripazi na desnu ruku. Neka Cain velasquez čuva desnu ruku. To je moja specijalnost. Molim te ne ulazi u moj gard i čuvaj desnu ruku."




987
Kategorije: MMA
Tagovi: Cain Velasquez, Fabricio Werdum
Najpopularnije
Najnovije