Autor: mi
Datum objave: 15.12.2014


White: Diaz se mora uozbiljiti ili umiroviti; Diaz: Bio sam ozlijeđen, trebao mi je novac

Nate Diaz uvjerljivo je poražen od Rafaela Dos Anjosa na UFC-u u Phoenixu.

Mlađem Diazu to je bio treći poraz u posljednja četiri meča. Dok će Brazilac izazvati Anthonyja Pettisa za naslov, ne zna se što će biti s Diazom koji je u stalnom konfliktu s poslodavcima.

Dugo vremena se žalio na ugovor i zahtijevao više novca, da bi uoči ove priredbe prespavao otvoreni trening, došao pretežak na vaganje i uz to bio potpuno izdominiran od protivnika.

Predsjednik UFC-a Dana White rekao je da se " Diaz  mora uozbiljiti ili umiroviti" i na pressici poslije priredbe govorio je o nizu problema s borcem:

"Postoji cijela lista problema s Diazom. Kao što uvijek govorim, oduvijek sam volio Natea, ali on je sam sebi najgori neprijatelj. Kaže da želi zaraditi više, a onda dođe dva kilograma pretežak i izgubi 20 posto plaće. Zezne još hrpu drugih stvari i bude kažnjen s još $10 000."


"Ali odat ću mu priznanje: pakleno je čvrst. Ti udarci u noge koje je podnio, Dos Anjosa su trebali uhititi zbog pokušaja ubojstva. Apsolutno ga je rasturio. To je bilo jednostrano premlaćivanje. Diaz se mora uozbiljiti ili umiroviti."


Diaz kaže da je za lošu izvedbu kriva ozljeda:

"Došao sam ovdje kako bih se borio i pobijedio. Imao sam nekih problema tijekom trening kampa i volio bih da sam pobijedio. Znam za što sam sposoban. Morao sam doći jer mi je trebao novac. Bio sam ozlijeđen i nisam bio u najboljem fizičkom izdanju. Ali ja sam uvijek za borbu. Ja nisam poput drugih momaka koji otkazuju mečeve zbog ozljeda. Bez obzira na sve ja ću se pojaviti i učiniti što god je moguće. Samo bih volio da sam bio u boljoj formi i da sam imao bolje sparinge. Sljedeći put hoću. Želim prihvatiti novi posao i izgledati dobro."





foto: Mark J. Rebilas


939
Kategorije: MMA
Tagovi: Nate Diaz, Rafael Dos Anjos
Najpopularnije
Najnovije