Autor: mi
Datum objave: 05.11.2019


White: Furyjev pokušaj u UFC-u ne bi dobro završio

Dana White prokomentirao je izjavu Tysona Furyja da se želi boriti u UFC-u.

Bivši svjetski boksački prvak u teškoj kategoriji kao poželjne protivnike imenovao je prvaka Stipu Miočića ili Francisa Ngannoua.


‘Kralj Cigana’ je izjavio da je već bio u kontaktu s Conorom McGregorom koji bi mu pomogao u pripremama za MMA debi.

“U ovom trenutku umačem svoje prste na sve strane, kao u WWE. Ne znam jeste li primijetili, ali sada imam WWE, izlazi mi knjiga, autobiografija, izlazi ITV-ov dokumentarac o meni, pjesma s Robbiejem Williamsom, veliki revanš s Deontayom Wilderom… znate, umočio sam prst u svaku teglu s pekmezom. Pokušavam doći do velike borbe s bilo kime. Čujte, ne bojim se nikoga od njih. Tko je UFC-ov svjetski prvak u teškoj katehoriji? Stipe Miočić, zar ne? Upravo je pobijedio Daniela Cormeira u revanšu. Dobri udarci u tijelo, bam bam. Borio bih se s njim ovog treba bez problema, Ili Francis Ngannou” izjavio je 'Kralj Cigana'.

White misli da to nije dobra ideja.

“Fury je radio cijeli život kako bi postao jedan od četvorice najboljih teškaša u boksu. Zašto bi uopće želio probati ovo? Mislim da to ne bi dobro završilo za njega. To nema nikakvog smisla za njegovu karijeru” prokomentirao je White.


Fury bi u veljači iduće godine trebao imati revanš s Deontayom Wilderom. WBC-ov prvak prvo mora krajem studenog uspješno proći revanš s Luisom Ortizom.

UFC je već organizirao borbu između svoje zvijezde protiv boksačkog prvaka. Randy Couture 2010. je u Bostonu za nešto manje od tri i pol minute arm-triangle chokeom pobijedio svjetskog prvaka u tri težinske kategorije Jamesa Toneya.


1369
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, Tyson Fury, Stipe Miočić, Francis Ngannou
Najpopularnije
Najnovije