Autor: mi
Datum objave: 29.12.2016


White: Werdum tražio previše novca za JDS-a, Ferguson za Khabiba

Fabricio Werdum ipak je bio voljan prihvatiti revanš s Juniorom Dos Santosom, ali za određenu cijenu.

Cijenu koju UFC nije želio platiti.

To je izjavio predsjednik UFC-a Dana White na druženju s novinarima uoči UFC-a 207.

Rekao je da je Werdum za borbu s Dos Santosom koji je trebao zamijeniti Caina Velasqueza tražio 800 000 dolara i udio od prodaje PPV-a.

"Da, werdum je odbio dvije borbe. JDS-a, a potom smo mu ponudili Alistaira Overeema u Brooklynu na UFC-u 208, ali je i to odbio" izjavio je White.

"Postoje različiti načini da odbijete borbu. Nazvao sam ga i ponudio mu borbu. Možete reći da ili da, ali za 800 tisuća dolara i dio pay-per-viewa. To je odbijanje borbe."



Odmah nakon što je White dao taj intervju, Werdum je na Instagramu objavio screenshotove poruka koje je poslao Whiteu 24. prosinca. U tim porukama Werdum kaže da nije znao da su ti borci pristali na borbu s njim.



"Mislim da sam pogrešno shvatio. Nisam znao da se ljudi žele boriti sa mnom i nisam uopće odbio. Još jednom, nisam znao za to. Molim Vas javite mi ako imate vremena da porazgovaramo o tome, zato jer sam se spreman boriti s bilo kime. Biste li mi mogli platiti 500 000 plus PPV? Borit ću se protiv bilo koga zato jer Vam želim dokazati da sam dio UFC-ove obitelji. Molim vas javite mi što mislite o tome?"


Werdum kaže da mu White nije odgovorio na te poruke.



White je i potvrdio da je u planu bila borba za privremeni naslov u lakoj kategoriji između Khabiba Nurmagomedova i Tonyja Fergusona, ali je opet zapelo na novcu.

"Da, to je istina. pokušali smo dogovoriti tu borbu. Tony je rekao da se neće boriti ako ne dobije jednako novca kao i Khabib. Khabib ima drugačiji ugovor, tako da se to neće dogoditi. Zaboravite na to."


"Ferguson je nedavno potpisao novi ugovor i mora ga se držati. Ja se držim svakog ugovora, bez obzira kakav bio. Kad potpišete ugovor morate ga se držati."



Foto: Evelyn Rodrigues

1471
Kategorije: MMA
Tagovi: Dana White, Junior Dos Santos, Fabricio Werdum, Khabib Nurmagomedov
Najpopularnije
Najnovije