Autor: mi
Datum objave: 26.01.2020


Whyte: Poslali smo Ruizu ponudu, ali njemu je čokolada u ovom trenutku važnija

Dillian Whyte nada se da će Andy Ruiz prihvatiti borbu s njim iako sumnja u to.

Promotor Eddie Hearn poslao je značajnu ponudu bivšem svjetskom prvaku u teškoj kategoriji.

“Dali smo ponudu Andyju Ruizu, ali njemu je čokolada važnija od boksa u ovom trenutku, pa ćemo vidjeti” izjavio je Whyte.

“Napravio je dobre stvari, promijenio je svoj život, ispisao povijest… Ali, brat je poludio od tacosa. Imao je svijet pod svojim nogama, ali nije mogao reći ne enchiladama.”


S obzirom da je Ruiz u ovom trenutku bez trenera jer je prije nekoliko dana dao otkaz Mannyju Roblesu s kojim je postao prvak, teško je očekivati da će prihvatiti ponudu.

Meksikanac bi se u idućim tjednima trebao sastati i pokušati dogovoriti suradnju s Teddyjem Atlasom. 63-godišnji Atlas je trenirao  teškaše Michaela Moorera s kojim je osvojio naslov u teškoj kategoriji, Alexandera Povetkina kojeg je doveo do ‘regularnog’ WBA naslova, Shannona Briggsa, kao i Timothyja Bradleya.

Whyte i Ruiz zadnji su put boksali na istoj priredbi. Meksikanac je u prosincu u Saudijskoj Arabiji poražem u revanšu s Anthonyjem Joshuom jendoglasnom odlukom sudaca, dok je Jamajčanin na isti način pobijedio Poljaka Mariusza Wacha.





Foto: Mark Robinson
1197
Kategorije: Boks
Tagovi: Dillian Whyte, Andy Ruiz Jr.
Najpopularnije
Najnovije