Autor: mi
Datum objave: 13.01.2020


Whyte: Vidio sam kako je Kličko poslao Wildera na spavanje

Dillian Whyte nastavlja izazivati Deontaya Wildera.

Jamajčanin je privremeni WBC-ov prvak i sljedeći obvezni izazivač Wilderu, ali svoju priliku mora čekati do iduće godine.

Whyte tvrdi da je u trening kampu u Austriji svjedočio sceni u kojoj je Vladimir Kličko poslao na spavanja aktualnog WBC-ovog prvaka.


Ukrajinac koji se umirovio 2017. nakon poraza od Anthonyja Joshue koristio je i Joshuu iWildera kao sparing partnere.


Whyte kaže da su njega poslali kući nakon što je bio pregrub prema Kličku.

“Ja sam samo pokušavao nešto naučiti i onda sam vidio da nokautira sparing partnere. Pomislio sam: Mene nećeš nokautirati. Ušao sam u ring i krenuo na njega” izjavio je za Sky Sports.


“Samu Sextonu je slomio nos. Rekao sam: Ne, mene nećeš nokautirati, evo me. Ušao sam i krenuo grubo na njega i sve se pretvorilo u pravu borbu. Zbog toga su me poslali kući.”


Jedan od nokautiranih boksača na sparingu bio je i Wilder.


“Vidio sam kako ga je nokautirao. Vladimir ga je nokautirao. On zna što se dogodilo. Imao je podignute ruke. Počeo se tući, počeo je divljati. Vlad se povukao, promijenio rad nogu, finta, finta, direkt u tijelo, fintira prednjim direktom, lijevi kroše. Wilder je imao podignute ruke, ali svejedno ga više nije bilo.”


“To nije bio nokdaun, poslao ga je na spavanje. Još se i trzao na podu. Zato vjerojatno oni nisu htjeli da se bori s Vladom zato jer bi se Vlad protiv njega borio kao profesionalac, a Wilderu se to uopće nije sviđalo.”

2858
Kategorije: Boks
Tagovi: Wladimir Klitshcko, Deontay Wilder, Dillian Whyte
Najpopularnije
Najnovije