Autor: mi
Datum objave: 02.03.2020


Wilder ipak neće otpustiti trenera koji je bacio ručnik

Deontay Wilder u samo par dana od izjave da neće tražiti izgovore za poraz od Tysona Furyja došao je do nekoliko teorija zavjere.

Prvo je posumnjao na to da je njegov pomoćni trener Mark Breland bacio ručnik jer je bio pod utjecajem bivšeg svjetskog prvaka Anthonyja Dirrella koji mu je iz publike urlao da prekine borbu. Dirrell radi s Furyjevim trenerom SugarHillom Stewardom.

Tvrdio je da je na pripremama imao problema s nogom, da u meču nije osjećao noge jer je kostim s kojim je izašao na ring bio pretežak, a zadnja teorija urote od Wilderovih fanova je da je Britanac nešto napravio s rukavicama tvrdeći da tijekom borbe njegove šake nisu bile potpuno u rukavicama.


Wilder je uoči revanša s Furyjem propitivao njegovu odluku da ponovno promijeni trenera istaknuvši kako je on s istim ljudima od početka karijere.

Nakon prvog poraza u karijeri 'Bronze Bomber' nije skrivao da je nezadovoljan odlukom pomoćnog trenera i dao je naslutiti da su pri kraju suradnje.


Ipak, nakon nekoliko dana je potvrdio da će Breland ostati u njegovom timu. Vidjet ćemo kako je Tim Wilder raščistio situaciju jer je i glavni trener Jay Deas nakon borbe izjavio da je Breland bacio ručnik bez njegove dozvole i da je prekoračio svoje ovlasti.

"Ja sam ratnik. Osjećam isto što sam osjećao i u večeri borbe. Ako moram otići želim da me iznesu na štitu. Ali, razumijem da moj kut i moj tim pri srcu drže ono što je najbolje za mene. Mark Breland je i dalje dio tima Wilder" izjavio je bivši WBC-ov prvak u teškoj kategoriji.


34-godišnji Amerikanac priliku da vrati pojas imat će u trećoj borbi koja će se održati 11. srpnja ponovno u MGM Grandu u Las Vegasu. Podjela zarade bit će 60-40 u korist aktualnog prvaka.

485
Kategorije: Boks
Tagovi: Tyson Fury, Deontay Wilder
Najpopularnije
Najnovije