Autor: mi
Datum objave: 28.01.2018


Wilder tvrdi da bi nokautirao mladog Tysona, Lennox Lewis odmahuje glavom

Deontay Wilder u nedavnom je intervjuu izjavio da bi uništio Mikea Tysona u ringu i to njegovu verziju iz 1986.

Te je godine 'Iron Mike' sa samo 20 godina postao WBC-ov prvak. Godinu poslije osvojio je WBA i IBF pojaseve svjetskog prvaka i izgledao nedodirljiv.

"Ja protiv Tysona iz 86. - premlatio bih tog tipa. gledajte, ja moram biti realan. Ljudi se uvijek okreću staroj školu ili gledaju novu školu, ali nema te škole u kojoj ja nisam broj 1 na planetu" izjavio je Wilder za TMZ.



Lennox Lewis odmahuje glavom na ove tvrdnje. Lewis je pobijedio Tysona prekidom u osmoj rundi u slavnom meču 2002. godine.

"Upravo sam čuo da je Deontay Wilder izjavio da bi razbio mladog Mikea Tysona. Moje mišljenje o tome je da je lako pričati o tome dok ne stupiš u ring. Wilder mi je drag, ali on nikad nije bio među konopcima s nekim tako krvoločnim, s nekime tko vam zaista svakim udarcem želi slomiti rebra. Jednostavno ne vidim kako bi on to izveo" objavio je Lewis na društvenim mrežama.


"Sviđa mi se Wilderovo samopouzdanje... to vam je potrebno za sjedenje na tronu teške kategorije... gladan je i vjerojatno najspremniji u cijeloj kategoriji, ali u boksu postoje različite razine kvalitete, a on još uvijek dodaje oružje u svoj arsenal."

"Moj savjet vrhunskim mladim teškaškim prvacima je da se fokusiraju na to da budu najbolji u SVOJOJ eri! Iz poštovanja i zbog stvarnosti, jer su ovakve priče nedokazive. Naravno da su i mene pitali takve stvari, ali ja nisam imao potrebu spekulirati i uspoređivati sebe sa svojim idolom Alijem niti bilo kojim od drugih velikana."


"Vrijeme će odlučiti o tvom mjestu među najvećima... Odi tamo i očisti kategoriju, brani svoju titulu, postani vrhovnim vladarom i tvoj rad će govoriti sam za sebe."





Foto: Stephanie Trapp

1411
Kategorije: Boks
Tagovi: Mike Tyson, Lennox Lewis, Deontay Wilder
Najpopularnije
Najnovije