Autor: Admin
Datum objave: 19.12.2011
Komentari:
0,00


XX. BOŽIĆNI TURNIR U HRVANJU

HK Sisak ostvario odlične rezultate

U Zagrebu je u svečanoj i veseloj predblagdanskoj atmosferi održan tradicionalni međunarodni  turnir u hrvanju GR načinom za mlađe i starije dječake, jubilarni XX Božićni turnir.

 

Nastupilo je ukupno 30 klubova sa 144 hrvača iz zemlje i  inozemstva.

 

Najbolji u kategoriji mlađih dječaka bili su hrvači Sesvetskog Kraljevca, drugi Sisak i treća Vindija, dok je Gavrilović osvojio 12 mjesto. Najbolji u kategoriji starijih dječaka bili su hrvači Vindije, drugi Vrbovec i treći Hrvatski Dragovoljac, dok je Gavrilović zauzeo 13, a Sisak 15 mjesto.

 

Hrvački klub Sisak  nastupio je sa sedam hrvača koji  su ostvarili odličan rezultat  osvojivši ekipno drugo mjesto u uzrastu mlađih dječaka, što   je do sada najveći uspjeh naših najmlađih boraca!

 

Stefan Zečević kat.36kg-2 mjesto Karlo Kodrić kat 40kg-1 mjesto Pavel Puklavec 44kg-2 mjesto Mateo Kodrić  54kg-2 mjesto Matija Crnković 65kg-3 mjesto Silvestar Novačić 100kg -3 mjesto Mihael Tominac  59kg -5 mjesto

 

Svakako treba istaknuti nastup Karla Kodrića koji je ove godine više puta bio proglašavan najuspješnijim i najboljim hrvačem na većini turnira na kojima je nastupao. Osvajanjem zlatne medalje na ovom zahtjevnom i prestižnom turniru, dodatna je potvrda da se radi o  najperspektivnijem mladom hrvačem ovog uzrasta. 

 

Naši hrvači nastupili su pod vodstvom trenera Gorana Plaveca i Dražena Majnarića te predsjednikom kluba Željkom Čulinom.Ponovo treba istaknuti izvanredan nastup najmlađeg Karla Kodrića koji je osvojio zlatnu medalju kroz tri odlična meča!Bravo dečki!

 

Hrvačkog kluba Gavrilović nastupio je sa ukupno  se 8 mlađih i starijih dječaka koji su osvojili 3 brončane medalje na ovom natjecanju.

 

U kategoriji mlađih dječaka medalje su osvojili:

 

40 kg - Sven Lovreković – 3.mjesto

 

75 kg – Ante Milković – 3.mjesto

 

U kategoriji starijih dječaka:

 

73 kg – Milan Dobrenić – 3.mjesto                

2077
Kategorije: Hrvanje
Tagovi: Hrvanje, HHS
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije