Autor: Admin
Datum objave: 23.08.2011
Komentari:
5,00


YUSHIN OKAMI UPOZORIO ANDERSONA SILVU

Nisam ja Sonnen

Japanac Yushin Okami, za čiju kvalitetu garantira i sam Dana White, je poslao upozorenje Andersonu Silvi...

 

Okami će se ovog vikenda boriti protiv Andersona Silve, upozorio je aktualnog prvaka u srednjoj kategoriji kako ovo neće biti borba kao dosadašnje. S obzirom da se UFC održava u Brazilu vjerujemo da će se i Silva dodatno potruditi pa će ovo biti jedna od velikih poslastica.

 

''Očekivao sam da će Silva srediti Sonnena, ali nikad nisam pomislio da će pobijediti koristeći svoju mješovitu tehniku boksa i hrvanja. Izgledao je vrlo učinkovito i to je dobra referenca za dalje. Međutim, ja nisam Sonnen i koristit ću svoje vještine i tehnike koje će mi omogućiti fizičku učinkovitost'', objasnio je Okami.

 

''Uvijek osjećam pritisak, ali ovaj put je drukčije i puno navijača će biti za mene. To mi daje puno snage da se pripremim za borbu i jako sam motiviran. Želim sva očekivanja pretvoriti u pozitivan pritisak. I želim da svi moji fanovi uživaju u borbi i mojoj vrhunskoj izvedbi'', rekao je Japanac.

 

Nakon poraza 2009. upravo od Chaela Sonnena, Okami je nanizao tri uzastopne pobjede, uključujući i one odlukom sudaca protiv Marka Munoza i Natea Marquardta.

2158
Kategorije: MMA
Tagovi: MMA, UFC 134, Yushin Okami, UFC Rio
Komentari
# 3 Dana 25.08.2011 - 09:50 brock lesnar ... je rekao/la:
ako dan withe zeli ufc-japan onda mora da zastiti njihove borce.nikada u povijesti borilacki vjestina nece nitko uspiti nesto tako da napravi kao japan.a zemlja posljedneg samuraia je veliko trziste za takvo nesto.
 
# 2 Dana 24.08.2011 - 18:30 cromilan ... je rekao/la:
Volio bi da ga sredi al teeeeško
 
# 1 Dana 24.08.2011 - 11:25 Blue Samurai ... je rekao/la:
samurai se opet vraca.
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije