Autor: mi
Datum objave: 10.02.2020


Zabit Samedov se vraća protiv McSweeneya

Zabit Samedov vraća se u ring nakon gotovo godinu i pol dana pauze.

35-godišnji Azerbajdžanac 11. travnja na priredbi Mix Fight Championshipa u Bakuu će se boriti protiv Jamesa McSweeneya.


Samedov se nije borio od prosinca 2018. kada je na bodove pobijedio Evgenyja Orlova. Najslavniji trenutak karijere doživio je u Moskvi 2013. kada je nokautirao Badra Harija u njihovom trećem meču.

Pobjeđivao je i Igora Jurkovića, Dževada Poturka, Catalina Morosanua, Raya Sefa, Pata Barryja, Marka Tomasovića, Michaela McDonalda, Gregoryja Tonyja, Briana Douwesa, Sebastiana Ciobanua, Sergeja Lascenka, Rodneya Glundera, Melvina Manhoefa, Stefana Leku, Stevea McKinnona, Danya Ilungu, Paula Slowinskog, Bricea Guidona, Freddyja Kemaya i Errola Zimmermana.

39-godišnji McSweeney koji se nakon kratkotrajne mirovine vratio na borilište u MMA, Muaythai i kick boks mečevima. U zadnje dvije godine već je pet puta nastupao za Mix Fight Championship.


U prosincu 2018. je spinning backfistom nokautirao bivšeg It’s Showtimeovog prvaka Danya Ilungu, a u prosincu prošle godine je nastupio na turniru teškaša. U polufinalu je eliminirao Murata Ayguna, prije nego je u finalu poražen prekidom u prvoj rundi od Ismaela Londta.


Englez je tijekom dugačke karijere bio i član UFC-a i nastupao na njihovom reality showu Ultimate Fighter.

Njemačka promocija za priredbu u Azerbajdžanu je najavila i održavanje turnira četvorice u teškoj i kategoriji do 72.5 kilograma.



605
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Ismael Londt
Najpopularnije
Najnovije