Autor: Admin
Datum objave: 01.09.2011
Komentari:
5,00


ZADARSKI MATADOR U NAPADU NA TITULU

Neporaženi Jukić za IBF titulu

Hrvatski boksač Ivan Jukić sljedećeg će mjeseca po prvi puta boksati u meču za jednu od titula, protivnik Mamadou Thiam...

 

Sljedećeg će mjeseca zadarsko ime boksa ponovno ući u gorući ring i lavovski se suprostaviti odličnom Mamadou Thiamu u meču za europsku IBF titulu prvaka.

 

29-godišnji boksač Ivan Jukić je svoju profesionalnu karijeru započeo 2009. godine u Zadru. U 11 nastupa skupio je jednako toliko pobjeda, 6 je borbi završio nokautom. Zahvaljujući svojim dobrim predstavama u ringu, Jukić je dobio priliku za prvaka Europe u jednoj od četiri najcjenjenije organizacije.

 

 

 

Težak će posao imati Jukić jer ispred sebe ima Senegalca Mamadou Thiama, koji iza sebe ima skoro 60 profesionalnih borbi. Moramo napomenuti da Jukić po prvi put boksa 12 rundi, ali ne preza pred ničim. Ono što nas je iznenadilo kod Jukića u razgovoru jest njegova smirenost i koncentriranost na zadatak jer je svjestan da samo tako može uspjeti. Svjestan da je pred njim težak zadatak, Jukić ga je shvatio ozbiljno jer ispred sebe ima šesterostrukog prvaka Europe kojeg ne želi podcijeniti.

 

Juki je ponosan i novopečenu suradnju s jednim od najboljih hrvatskih boskačkih trenera, Vladom Božićem. Zajedno s Vedranom Akrapom i nekolicinom sparing partnera Jukić priprema odličan recept za pobjedu, a sve to uz budno oko Vlade Božića. Dvojac je suradnju započeo nakon što je Vlado bio gost na nekoliko priredbi Omnia Box Promotionsa, nakon kojih su razgovarali i odlučili surađivati.

 

Kao i svaki boksač i Jukić je imao problema u dovođenju kvalitetnih sparing partnera ali je za ovu borbu Božić inzistirao za profesionalcima koji će pomoći Jukiju da dođe do titule. Jukić se također zavaljuje i dečkima iz BK Sesveta koji su mu uvijek uskočili kao i Marijanu Markoviću koji mu pomaže pripremiti se za ovaj meč.

 

 

 

U švicarski Burgdorf s Jukićem će se zaputiti Vlado Božić, Vedran Akrap koji će također boksati na priredbi, Zvonko Grgić prijatelj i fizioterapeut i Ivan Rončević – debitant u profesionalnom boksu i sparing partner.

 

Jukića prate i podršku na svakoj borbi mu daju i njegovi prijatelji, njih desetak koji prate njegove borbe i naravno njegov menadžer Mirko Skoko koji se brine za nastupe i na čemu mu je Jukić zahvalan.

3384
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks, Ivan Jukić, Mamadou Thiam
Komentari
# 8 Dana 28.09.2011 - 11:44 Mirko Skoko ... je rekao/la:
Mamadou Thiam je jedan od najvecih nakautera Svijeta sa 49 pobjeda a 46 je zavrsio sa nakautom ali i Ivan Jukic ima 11 pobjeda sa 6 nakauta i nijedan mec nije izgubio.. Cucemo se najdalje 16.10 i onda neka neko prica sta hoce ako izgubi Juka pa sta izgubio je od najboljeg od A klase boxera dok ovi neko gori samo znaju da pricaju jer siguran sam nikada nemogu ni u snu da dodju do ovakvog uspjeha uopste da bi mogli da boksuju za Evropsku Titulu.. Sto se tice pokojnog Mate Parlova to je glupost Juku usporedjivati sa njim, Juka ce nadam se biti Juka isto kao sto je i dosada jedan Bokser koji se trudi da nesto postigne ali ne samo sa pricom nego sa znojem koji svaki dan brise sa lica od jakih i napornih Treninga.. Juka je i ostace Zadarski Lav i ako neuzme Titulu jer je dosada jedini u HR sto boksa IBF Evropsku Titulu.. Juka uzecemo Titulu sa Srcem dusom i znanjem(dobrom taktikom) Box Manager: Mirko Skoko
 
# 7 Dana 05.09.2011 - 02:14 tome ... je rekao/la:
jukic je zadarski lav i treba ga podrzati
 
# 6 Dana 04.09.2011 - 06:26 tome ... je rekao/la:
izbaci ga iz ringa
 
# 5 Dana 03.09.2011 - 17:44 BASSHUNTER ... je rekao/la:
OVAJ JE LOŠ
 
# 4 Dana 03.09.2011 - 16:54 GROBAR ... je rekao/la:
ALO ADMINE
 
# 3 Dana 03.09.2011 - 16:52 GROBAR ... je rekao/la:
Komentar uklonjen zbog uvredljivog sadrzaja.
 
# 2 Dana 03.09.2011 - 16:48 GROBAR ... je rekao/la:
NIJE OVO NI BLIZU MATE PARLOVA NITI ĆE IKAD BITI.NEĆE USPJETI NI U HRVATSKOJ A KAMOLI U AMERICI DA TAMO ODE VRATIO BI SE U SANDUKU ZA POVRĆE AHHAHAHA
 
# 1 Dana 03.09.2011 - 16:35 Siroki brijeg ... je rekao/la:
Dali je ovo nas novi Mate Parlov.Rodijak neka ti je sa sricom.
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije