Autor: Admin
Datum objave: 26.03.2012
Komentari:
0,00


ZANIMLJIVI TAEKWONDO TJEDNI SU PRED NAMA

Belgija, Egipat...

Taekwondo sezona se maksimalno zahuktala i pred nama je nekoliko izuzetno zanimljivih tjedana.

 

Pripreme seniorske i juniorske reprezentacije su u punom jeku tako da veliki broj reprezentativaca iz taekwondo kluba Marjan trenutno ne boravi u Splitu nego su razbacani po Hrvatskoj. Nakon odličnih rezultata na Dutch Openu u Eindhovenu na kojem su juniori i seniori nastupali zajedno došlo je vrijeme da se malo i razdvoje.

 

Toni Tomas je kao izbornik ženske seniorske reprezentacije na pripreme u Makarsku između ostalih poveo Anu i Luciju Zaninović te Petru Matijašević koje sljedeći vikend u Belgiji očekuje posljednja međunarodna provjera uoči europskog prvenstva u Manchesteru. Naravno, između Belgije i prvenstva starog kontinenta imaju odradit i prvenstvo Hrvatske.

 

Juniori su svoju posljednju provjeru odradili u Nizozemskoj i sljedećih tjedan dana u Zagrebu bruse formu za svjetsko prvenstvo u Egiptu, u gradu na Crvenom moru Sharm El Sheikhu. Iz Marjana su vizu izborili Tanja Rastović, Lovre Brečić, Luka Bugarin i Toni Kanaet. Svjetsko je na rasporedu od 30.03. do 09.04. 2012. godine.

 

Dok se perjanice kluba zagrijavaju i pripremaju za svjetsko i europsko prvenstvo ostatak marljivo radi i trenira kako bi u Imotskom 31.03.2012. godine nastavili dobro utabanim stazama na Memorijalnom turniru Josip Jović.

1850
Kategorije: Taekwondo
Tagovi: Taekwondo
Komentari
# 3 Dana 09.10.2015 - 15:40 Diana ... je rekao/la:
kaže:Kod Branke je gozba i kada se radi o dvije ribe i dva Kumpira. Žena izuzetno dobro kuha i njena jeatdsnovna, a opet tako izvrsna jela bila bi i moj odabir.Tebi čestitam na prezentaciji, a veoma mi se dopadaju fotke koje si snimila. http://jlkpyxv.com [url=http://qmmtmw.com]qmmtmw[/url] [link=http://rddmdmhpzog.com]rddmdmhpzog[/link]
 
# 2 Dana 09.10.2015 - 01:18 Open ... je rekao/la:
kaže:Joj ljepoteeeeee ..Ima vec nelkoiko dana da samo citam pohvale :lol::lol:Andrea, hvala ti sto su probala moje recepte,jako mi je drago da ti se svidjaju.Kao sto si rekla,moja i tvoja kuhinja su dosta bliske.Izabrala si raditi krasne recepte.Kada sam dobila crvenu boju u juhi od kupusa htjela sam ponoviti, valjda sam dodala malo vise soka od pomidore i to je napravilo razliku u izgledu, al ne okusu.Vidi se da je juha duboke, tamne boje,bas kako i treba .Zao mi je da te pecnica zeza pa nisi stavila kruh :( al te razumijem :)Nedavno kada sam selila u novi stan, naravno dobila i novu pecnicu .plinsku Nisam nikada koristila plinsku pecnicu do tada i tesko mi se bilo navikniti,Poslije sam shvatila da je pecnica neispravna,odozgo mi je sve gorilo, a odozdo ostajalo skoro pa sirovo.na kraju sam ukljucila moju pecnicu koju sam kupila za nositi kuci, cisto da je isprobam,super zadovoljna ;))Nista gore od neispravnih aparata u kuci koje koristimo skoro pa svakodnevno.Svakako ti hvala,odlican izbor ;)) http://cwqtmbdi.com [url=http://sjrsyjrw.com]sjrsyjrw[/url] [link=http://oobrdyk.com]oobrdyk[/link]
 
# 1 Dana 20.09.2015 - 12:19 Putra ... je rekao/la:
hvala ti, sva jela ti mogu preporučiti jer su fakat uknsua. :)@Maslinka, hvala. :)@Josipa, ništa posebno nisam radila s mud cakeom, držala sam se skroz recepta, jedino sam ganach hladila u frižideru i miksala, kao što sam i napisala. :)Ovaj je rižot stvarno fenomenalan, probaj obavezno. Tako jedno jednostavno jelo, a vrhunskog okusa. :)@Snježa, evo isto kao što sam i Josipi napisala, ovaj rižot treba probati, vjeruj mi da će muške ukućane posebno oduševiti! ;)@Branka, bio je užitak isprobavati tvoje recepte, ma kažem ti sve što ti kuhaš i ja bi kuhala ili kuham tako da A plinska pećnica je posebna priča, mojoj se s donje strane pali plamen i nema šanse da mi hrana uhvati lijepu boje s gornje strane. Planiram u skoroj budućnosti preurediti kuhinju, a onda ću si kupiti pravu nabrijanu pećnicu! :)@Snježana, vidjela sam da si ti to radila, ma odlična su oba jela, uopće ne sumnjam da su i tvoji bili zadovoljni! :)@Sweet Corner, hvala! :)@Vera, obavezno probaj rižot, odličan je.@Cosmo2503, dobro došla i hvala ti na komentru. Slažem se s tobom u pogledu Brankine kuhinje. Fantastična je. Hvala ti i na lijepim riječima za fotografije. :)@Eos, thank you very much! :)@Masatera, hvala! :)@Andrea, hvala ti na komentaru. Zbilja ne znam kako mi je tako ispao mud, radila sam sve po receptu i to je bio rezultat. Jedino sam ganache hladila i miksala kao što sam napisala i u postu. Budem ubrzo stavila jednu svoju tortu pa ću detaljno napisati kao ja radim ganache.@Monika, hvala ti i drago mi je da ti se sve sviđa. :)@Bee, thank you for wonderful news! :)
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije