Autor: Admin
Datum objave: 21.02.2012
Komentari:
0,00


ZANINOVIĆKE OD PONEDJELJKA U LAS VEGASU

Pripreme u Meksiku prolaze odlično

Hrvatske reprezentativke zajedno sa trenerom Tonijem Tomasom se nalaze na pripremama u Meksiku, sljedeći tjedan putuju u Meksiko...

 

Lucija Zaninović, Ana Zaninović, Petra Matijašević i Marina Sumić hrvatske su reprezentativke koje se posljednjih dana nalaze u meksičkoj La Lomi, poznatom odredištu priprema mnogih sportaša iz raznih sportova.

 

Svjetska taekwondo prvakinja javila se iz Meksika, kaže da je kišovito i da je zrak malo razrijeđen jer se ipak nalazi na uzvisini.

 

„La Loma je zapravo jedan veliki ‘mali grad’ u kojem bogatiji Meksikanci imaju svoje rezidencije. U drugom dijelu u kojem smo i mi smješteni je odličan sportski kamp. Sve nam je na pet minuta šetnje, dvorana, bazen, teretana, trim staza. Savršeno mjesto za pripreme. Nema nekakvih sadržaja koji bi nam ometali koncentraciju. Sve je ograđeno visokom ogradom koju čuvaju zaštitari. Sve je uredno i čisto, zna se tko ulazi i izlazi. Ukoliko se želi otići iz kampa, preporuka je da to bude u pratnji. Sve u svemu, nema baš nekakvog društvenog života.“ – rekla je Ana Zaninović za Slobodnu Dalmaciju.

 

Hrvatice tako imaju odlične uvjete za treninge kojih je na pretek, ujutro se dižu u sedam sati, da bi odradile kondicijski trening, a samo nekoliko sati kasnije imaju drugi trening. Nakon ručka i kratkog odmora imaju tehničko taktički trening a onda u 19h imaju sparinge.

 

Sljedećeg tjedna putuju u Las Vegas gdje će sudjelovati na jakom turniru u olimpijskim kategorijama u Las Vegasu (21. do 24. veljače), a po povratku u Europu očekuju ih turniri u Belgiji i Nizozemskoj te EP u Manchesteru (3. do 6. svibnja).

1801
Kategorije: Taekwondo
Tagovi: Taekwondo, Ana Zaninović, Lucija Zaninović
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije