Autor: Admin
Datum objave: 14.06.2012
Komentari:
0,00


ZAVRŠENE PRIJAVE ZA PRVENSTVO EUROPE U HRVANJU

19.-24. lipnja PE u Zagrebu

Svega sedam dana dijeli nas od početka Prvenstva Europe u hrvanju za juniore koje će se održati od 19. do 24. lipnja u Ledenoj dvorani Doma sportova.

 

Organizatori natjecanja objavili su da su prijave pristigle u rekordnom broju; čak 39 zemalja s oko 700 natjecatelja, trenera i sudaca poharat će Zagreb sredinom lipnja. Najbrojniji među prijavljenima su iz Rusije, Azerbajdžana, Bugarske, Njemačke, Grčke, Poljske i Ukrajine.

 

Podsjećamo, hrvat će se u tri skupine po osam težinskih kategorija žena i muškaraca u tri stila; grčko-rimski, slobodni stil za sve kategorije i slobodni stil za žene.

 

 

Prvenstvo započinje u utorak sa slobodnim stilom za sve kategorije te se u utorak i srijedu održavaju finalne borbe za navedeni stil. U četvrtak započinju borbe za natjecateljice slobodnim stilom te se finalne borbe održavaju u četvrtak i petak. Subota i nedjelja rezervirane su za grčko-rimski stil.

 

Ulaz je besplatan za sve dane natjecanja te organizatori pozivaju gledatelje da dođu i podrže naše najbolje mlade hrvače.

1601
Kategorije: Hrvanje
Tagovi: Hrvanje, HHS
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije