Autor: Admin
Datum objave: 19.08.2013
Komentari:
0,00


ZAVRŠILE PRIPREME KADETSKE REPREZENTACIJE

Slijedi Europsko prvenstvo u Rumunjskoj

Kadetska reprezentacija je završila sa programom aktivnosti (natjecanja i priprema) u svrhu nastupa na Europskom kadetskom prvenstvu koje se u Rumunjskoj u Bukureštu održava od 22. do 25. kolovoza.

 

Sportaši i sportašice su nakon cijelog ljeta neprekidnih treninga u subotu 17.08. odradili zadnji trening u Dugoj Resi, te će prema Rumunjskoj krenuti 19.08. ispred Doma sportova.

 

Sportaši i sportašice su cjelokupni program odradili na visokoj razini na zadovoljstvo trenera Dinka Koštića i Veljka Laure i cjelokupnog stručnog tima nacionalnih selekcija HTS-a.

 

Sportaši i sportašice su bili smješteni u Učeničkom domu Duga Resa u sklopu kojeg se nalazi sportska dvorana gdje su pod nadzorom svojih trenera Koštića i Laure dva puta dnevno trenirali, a slobodno vrijeme koristili za kupanje u obližnjoj Mrežnici.

 

Da bi se naši sportaši i treneri osjećali ugodno u gradu Duga Resa pobrinuo se i gdin. Nikola Car, dugogodišnji gradski dužnosnik, no nama prije svega poznat kao dugogodišnji taekwondo trener i sudac. Gdin. Car je predsjednik taekwondo kluba Duga Resa koji je sa svojom tridesetgodišnjom tradicijom jedan od najstarijih sportskih kolektiva u Duga Resi a sigurno jedan od najstarijih taekwondo klubova u Hrvatskoj.

 

U sklopu posjeta kadetskoj reprezentaciji gdin. Franjo Prot, predsjednik HTS-a, Mihaela Štrok glavni tajnik HTS-a i gdin. Petar Josipović koordinator nacionalnih selekcija imali su priliku u društvu gdina. Cara obići prostore kluba gdje se na svakom koraku može vidjeti duga uspješna sportska tradicija i još uvijek veliki entuzijazam za stvaranjem novih sportskih imena.

1414
Kategorije: Taekwondo
Tagovi: Taekwondo
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije