Autor: Admin
Datum objave: 14.09.2013
Komentari:
0,00


ŽDRIJEB GRAND PRIX

Rijeka 13.09.2013

Dan prije početka IJF Grand Prix-a održao se službeni ždrijeb na koji je svečano otvoren uz govore Predsjednice HJS-a Sande Čorak i IJF Head sports directora Vladimira Barte.

 

35 država će se natjecati u dvorani na Zametu, olimpijske i svjetske medalje. Naravno do medalje će probati doći i naši natjecatelji predvođeni olimpijcima Marijanom Mišković i Tomislavom Marijanovićem.

 

Delegacija IJF-a i HJS-a ujedno su danas primljeni i kod Predsjednika RH Ive Josipovića koji je ujedno i pokrovitelj turnira. Predsjednik RH je rekao Mariusu Vizeru da je veoma počasćen što su omogućili Hrvatskoj da bude domaćin jednog ovakvog turnira, koji će se u iduće četiri godine bodovati za Olimpijske igre u Rio de Janeiru 2016.

 

 

 

Natjecanje započinje danas u 11h na Zametu u Rijeci.

 

Pratite rezultate pod linkom ispod.

 

http://www.ippon.org/gp_cro2013.php 

1613
Kategorije: Judo
Tagovi: Judo, Hrvatski judo savez
Komentari
# 3 Dana 15.01.2015 - 15:02 Valentina ... je rekao/la:
I hope some gun toting nut trgeats and follows your loved one and takes him/her out just the way Zimmerman did to Trayvon. Not guilty. And don't you dare get upset when it happens. Karma is a bitch.I doubt my loved one will beat someone up like Martin beat Zimmerman. But if it happens, I hope my loved one doesn't have the bad luck to beat up an armed man.As for your hopes for me, well this being the Internet I guess I'm supposed to extend my bad wishes to you. But I'm not going to do it. Instead, I hope you'll someday learn how to disagree and remain human. http://zkmergwu.com [url=http://wekjriw.com]wekjriw[/url] [link=http://ngoezna.com]ngoezna[/link]
 
# 2 Dana 14.01.2015 - 06:42 Jithu ... je rekao/la:
Thanks for that! It's just the answer I nedeed. http://mzkumuxw.com [url=http://fbymuyyf.com]fbymuyyf[/url] [link=http://pvgoggtofk.com]pvgoggtofk[/link]
 
# 1 Dana 12.01.2015 - 10:12 Shorty ... je rekao/la:
It's a joy to find sooenme who can think like that
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije