Autor: Admin
Datum objave: 28.07.2011
Komentari:
4,25


ZELG GALEŠIĆ VS ALEXANDER SHLEMENKO

Protiv žestokog ruskog udarača

Hrvatski MMA borac Zelg Galešić će nastupiti na Bellatorovoj priredbi u Hollywoodu, prijenos na MTV2...

 

Ruski udarač Alexander Shlemenko koji iza sebe ima preko 45 borbi u svom sljedećem nastupu pokušati će upisati 40 pobjedu protiv hrvatskog tzv. „čuda od djeteta“ Zelga Galešića. Dvojica će boraca nastupiti na Bellator Fighting Championship priredbi koja će biti jubilarna 50-ta.

 

Shlemenko i Galešić su postigli usmeni dogovor a uskoro bi se trebao i pravno legalizirati.

 

 

 

Bellator još uvijek nije izlazio sa službenom najavom priredbe. Ista bi se trebala održati u Hard Rock Hotelu & Casinu u Hollywoodu u Floridi. Glavne borbe večeri će se prenositi na MTV2 TV kanalu.

 

Prije povratka nakon 16 mjeseci odmora Zelg je upisao dva uzastopna poraza protiv teških protivnika, prvi je bio protiv japanske legende Kazushija Sakurabe dok je drugi poraz bio protiv Strikeforceov prvaka u srednjoj kategoriji Ronalda Jacare Souze. U svojih 15 borbi u karijeri Zelg se samo jednom borio više od jedne runde, a niti jednu borbu nije završio odlukom sudaca.

3145
Kategorije: MMA
Tagovi: MMA, Bellator, Zelg Galešić
Komentari
# 4 Dana 15.01.2015 - 13:38 Mariem ... je rekao/la:
Always the best content from these prudigioos writers. http://flchqzmhrqz.com [url=http://ekqdjvmsrf.com]ekqdjvmsrf[/url] [link=http://kwmiekvvaxr.com]kwmiekvvaxr[/link]
 
# 3 Dana 12.01.2015 - 07:31 Jennylee ... je rekao/la:
Yup, that'll do it. You have my aprpacietion.
 
# 2 Dana 18.08.2011 - 17:43 franko ... je rekao/la:
zelg je profesionalac i uziva u tome sta radi.i siguran sam da ce ga dobit jer je jebeno dobar borac,nitko mu ne moze parirat..do sad je bio na vrhu svijeta,a sad ce doc njegovo vrijeme da preuzme i sami vrh....sretno
 
# 1 Dana 30.07.2011 - 20:11 bob sap ... je rekao/la:
zelg je viši 8 cm i ima brže ruke,trebao bi dobiti
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije