Autor: Admin
Datum objave: 23.06.2013
Komentari:
0,00


ŽUGAJ I ETLINGER NA POSTOLJU MEDITERANSKIH IGARA

Hrvači brončani

Dvojica hrvatskih hrvačkih aduta Nenad Žugaj i Dominik Etlinger uzeli su brončana odličja u kategorija do 84 odnosno 66 kilograma...

 

U prilično jakoj konkurenciji hrvača iz tradicionalno jakih hrvačkih zemalja, Nenad Žugaj i Dominik Etlinger uspjeli su uzeti brončana odličja.

 

Dominik Etlinger se već dokazao u kadetskoj i juniorskoj konkurenciji kao jedan od najboljih hrvača svijeta, a iako su najbolje hrvačke godine tek pred njim, i u seniorskom hrvanju već ima što reći.

 

U Mersinu je uzeo brončano odličje iako ostaje žaljenje za porazom od Turčina Yuksela koji je uz priličnu sudačku naklonost upisao pobjedu. Etlinger je tu ostao bez borbe za zlato, međutim medalju je ipak uhvatio svladavši Egipćanina Hendyja u borbi za treće mjesto.

 

 

 

Nenad Žugaj je u kategoriji do 84 kilograma imao vrlo teškog protivnika u Francuzu Diongu koji ga je uspio svladati. Sjetimo se OI u Londonu gdje je Žugaja svladao također Francuz, no nešto renomiraniji Noumonvi. Tamo ga je taj poraz ostavio bez bronce, a ovdje bez zlata. Bronca je ipak uhvaćena i to pobjedom protiv Crnogorca Samurgaševa.

 

U Mersinu je ostao još jedan hrvatski predstavnik u hrvanju i to Neven Žugaj koji će svoj nastup u kategoriji do 74 kilograma imati u nedjelju. Očekivanja su kao i kod Etlingera i Nenada Žugaja velika.

1494
Kategorije: Hrvanje
Tagovi: Hrvanje, HHS
Komentari
# 2 Dana 24.10.2015 - 14:15 Robson ... je rekao/la:
Excellent, excellent. I wrote a post recnetly where I am basically venting my frustration with getting along with others who have different interests than my own. Despite really working on my social and communication skills, I am apparently still very off-putting to certain individuals, and it seems to be intrinsic.Unfortunately, it's hard to justify that 'it just doesn't work' to people who value social conformity above all else...which is probably why we don't get along to begin with. :-)
 
# 1 Dana 14.10.2015 - 04:58 Sshanmugam ... je rekao/la:
Fake reviews and fake acutcnos are a plague, but a reality nevertheless. I can only see a few specific occasions where fake acutcnos do some good: one example was from a music artist that garnered a couple hundred thousands views for his video, which can impress labels or distributors in order to get a contract. It worked, apparently. But the truth always comes out, in the end.Examples given in your article show that most brands who purchase fans or views don't get social media, nor do they get its ROI mechanisms. Sad.
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije