Autor: Admin
Datum objave: 01.11.2011
Komentari:
0,00


ZUMBA FITNESS NIGHT CLUB

Zagarantirana dobra zabava

Od nedavno iz noćnih klubova diljem svijeta odzvanjaju latino ritmovi i uzvici pozitivno raspoložene mase ljudi lude za zumbom! Došao je trenutak da se isto dogodi i u Rijeci!

 

Zumba Rijeka dovodi ludu zabavu u Stereo dvoranu i to već ovoga petka, 4.11. sa početkom u 21h!

 

U otkačenom ambijentu uz najbolji sound sistem u Hrvatskoj ekskluzivni gost je neponovljivi Zumba Jammer Rene Mihal iz Beča, službeno licencirani zumba instruktor za vođenje ZJ Sessiona i koji će svojom energijom podići na noge sveprisutne tokom masterclassa koji će trajati do ranih jutarnjih sati i kojim će najaviti subotnji PRVI Zumba Jam Session u Hrvatskoj, 4-satna radionica na kojoj se skupljaju ideje i smišljaju nove koreografije kako bi učinili vaš sat zumbe još boljom i luđom zabavom!

 

Uz Renea i domaćine iz Zumba Rijeke (Matea Knez, Jana Horvat, Tatjana Tatić, Sandra Anić, Ana Nikšić) dobru zabavu će vam osigurati i instruktori iz cijele Hrvatske i susjednih država; Marina Lorencin, Elma Višo, Jasmina Šćekić, Andrea Šuvak, Veronika Tomac, Eli Trubić, Korina Muhek, Melita Dorčić, Romana Sladoljev Varzić, Andrea Molnar i Mojca Boh.

 

Vrata Stereo dvorane se otvaraju u 21h a cijelonoćni program će početi oko 21.30h. Upad se plaća 20kn u kojih je uključeno jedno piće sponzored by Angelina, a očekuju vas i kokteli po 20kn i NAGRADNA IGRA!

2810
Kategorije: Fitness, Zanimljivosti
Tagovi: Zanimljivosti, Zumba
Komentari
# 1 Dana 14.10.2015 - 04:26 Indra ... je rekao/la:
The core of your writing wilhst sounding agreeable at first, did not settle well with me personally after some time. Someplace throughout the paragraphs you actually managed to make me a believer but just for a short while. I however have got a problem with your leaps in assumptions and one might do nicely to fill in all those gaps. When you actually can accomplish that, I could surely end up being fascinated.
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije