Autor: Admin
Datum objave: 07.09.2011
Komentari:
0,00


ZUMBA PARTY

U nedjelju na Kantridi

Polaznici treninga mogu naučiti nekoliko vrsta plesova ukomponiranih sa zabavnim koreografijama jednostavnih pokreta koji se lako uče i prate.

 

Udruga ZUMBA RIJEKA  je prva pokrenula takav licencirani program na području Primorsko goranske županije prije nešto manje od 2 godine  te od tada organizira treninge na preko  lokacija u Rijeci, Kostreni, Lovranu i Viškovu te okuplja preko 300 članova.

 

"Do sada smo sudjelovali na raznim kulturna-umjetničkim, sportskim, zabavnim i humanitarnim događanjima gdje smo redovito bili izvor pozitivne energije te mamili gledatelje na sudjelovanje. Neki od njih su: “Plesom protiv droge“ (Dvorana mladosti), “Studentski dan“ (Korzo i gat Karoline), „Svijetski dan zdravlja“ (Korzo), „Svijetski dan obitelji“ (Terminal Rijeka), „Humanitarni Dan sporta“ (Kampus), „Plesni vikend va Kastve“ itd."

 



 Svake godine udruga organizira tradicionalno okupljanje svojih članova kako bi predstavila nove programe vježbanja i potakla druženje uz rekreaciju. Svrha ovog projekta je približiti ovaj zabavan način rekreacije koja se može izvoditi i izvan dvorana i zamišljen je kao okupljanje zaljubljenika u latinoameričku kulturu i glazbu svih vrsta plesova i vještina.


DRUGI ZUMBA RIJEKA PARTY, održat će se ove nedjelje (11.09.) na prekrasnoj plaži Ploče na Kantridi ispred MyBara koji se nalazi na samoj plaži. Party počinje u 19 i 30 a očekuju se gosti instruktori iz cijele Hrvatske te Srbije i BiH. Također opuštenoj atmosferi će pridonijeti uvijek zabavni MC Šajeta, plesni centar Salsero, DJ-i i gosti na live instrumentima.

2490
Kategorije: Fitness
Tagovi: Fitness, Zumba
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije