Autor: Admin
Datum objave: 30.08.2011
Komentari:
0,00


ZUMBA RIJEKA DOLAZI U ZAGREB

Doći će i Steve Boedt

U subotu, 01.10., ranom zorom krenut ćemo na ludi provod u Zagreb u Arenu centar gdje nas očekuje nevjerojatni Steve Boedt sa svojim odličnim i inspirativnim treningom a vraćamo se u kasnim večernjim satima.

 

Steve je nominiran među prva 4 najbolja međunarodna predavača u NY. Putuje i educira širom svijeta u više od 35 zemalja od Japana do Europe, USA, Kanade, Australije, Novog Zelanda, Kine, Južne Koreje… kao plesač i učitelj, a sada voditelj i trener te kao član visoko proslavljenog belgijskog NIKE Elite Teama. Steve je trener na 3 nacionalne televizije i kordinator programa “the biggest Loser” i “celebrity fitness”. Steve brzo dobiva međunarodna priznanja za svoje originalne ideje kojima prelazi granice i stvara nove koncepte i koreografije.

 

 

Zumba Rijeka vas vodi na sudjelovanje na konvenciji po jeftinijoj cijeni (uz opciju sudjelovanja samo na zumbi ili svim programima tog dana) a pridružit će nam se i par instruktora zaslužnih za pokretanje zumbe u Hrvatskoj :

 

Prošle godine su svoje zumba umijeće pokazali Marina Lorencin, Davor Ilič, Helena Lojen i Matea Knez a ove godine rame uz rame sa Steve Boedtom stat će Matea Knez i Marina Lorencin (od nedavno ZES instruktorica)

 

Zumba Rijeka također sudjeluje na sajmu, u sklopu prezentacijskog dijela, gdje će sva tri dana imati nastupe i kratke treninge a ulaz je besplatan i otvoren za sve posjetitelje.

 

Zumba fitness® je nova vrsta viježbanja koja je osvojila čitavi svijet svojom jednostavnošću kombiniranja vesele latino glazbe i koraka sa korisnim vježbama preuzetim iz aerobika. Zumba Fitness® je program koji je primjeren za sve dobne skupine. Neovisno o tome u kakvoj ste fizičkoj kondiciji, imate li bilo kakvog ili pak nikakvog iskustva u plesu… Bili vi muško ili žensko… Zumba Fitness® je izumio muškarac pa ne vidimo zašto bi se ograničili samo na ženski spol.

2626
Kategorije: Fitness
Tagovi: Fitness, Zumba
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije