Autor: mi
Datum objave: 06.02.2020


Bivši trener: Jon Jones je majstor u kavezu, ali kuja na ulici

Nekadašnji trener Jona Jonesa ponovno je javno napao svog bivšeg borca uoči UFC-a 247 koji se ovog vikenda održava u Houstonu.

Bivši trener za stand up u dvorani Jackson-Wink, Frank Lester, javno je optužio Jonesa da ga je prevario.Lester je bio u Jonesovom kutu za obranu naslova u poluteškoj kategoriji protiv Thiaga Santosa prošlog srpnja.


"Najbolji tim na svijetu (JacksonWink MMA) i pound-for-pound najbolji borac na planetu Jon Jones prevarili su me za 13 000 dolara za njegovu zadnju borbu za naslov... Ne žalim za ničim, ja sam odradio svoj posao i svi koji su pratili moje putovanje znaju da sam odradio svoj posao, a Jon Jones i Mike Winkeljohn su me prevarili gore od bilo koga u ovoj borilačkoj igri. Jone pokrao si moju obitelj. Dao si mi otkaz bez pravog razloga i zato sam zahvalan jer nikad više neću raditi s prevarantom poput Winkellosera ponovno. Ja sam deset puta bolji trener nego ćeš ti ikada biti. Ti si samo kupio Gregovo ime i nažalost to smeće je kontroliralo Jackson's MMA. Jebite se svi lijepo. Jedino što mi pada na pamet kad čujem vaša imena su kukavičluk i prevara. Čuvaj se i drži osiguranje blizu JBJ zato jer mi znamo da ti nisi pravi čovjek. Pravi čovjek ne krade od trudnica i njihovih obitelji" objavio je Lester na Instagramu. ” dio je onoga što je Lester objavio u rujnu prošle godine.

Jones mu je u odgovoru, također preko društvenih mreža, zaprijetio zvanjem policije.
Uoči njegove borbe s Dominickom Reyesom razočarani trener ponovno se obratio javnosti.

“Najveća skupina lažnjaka oko koje sam ikad bio. Pozvat će vas u tim nakon 8 godina vjerne službe. Koristit će vas za najvišu razinu sparinga i drilanja, molit će s vama kao da ste obitelj, ali zapravo svakom od ovih tipova s osobne strane se jebe za onog drugog. Oni sam vise na Jonovim jajima jer žele biti plaćeni. A kad su mene pokrali svi ti takozvani prijatelji su okrenuli leđa meni i cijelom radu koji sam dao Timu Jones i Jackson’s MMA-u u zadnjih 8 godina. Samo zato što je Jon superopsjednut kontrolom i mora dobiti što hoće. Ako niste spremni kimati glavom i sisati njegov egom dignuti kurac… onda letite van! Vidjet ćemo što je KARMA spremila za te glupane ovog vikenda.”

“Neka me mrze dok god me se boje. Nisam ja taj koji je morao uključivati policiju ili zvati Grega Jacksona jer se Jon Jones previše bojao doći potući sa mnom za novac koji mi je dužan. Oh da, Jon Jones je majstor u kavezu, ali kuja na ulici. Tako je natjerao Grega da nazove svoju malu djevojku koja radi za policiju Albuquerquea da podnese zahtjev kojim bi mi se oduzelo vatreno oružje zato jer je pička od Jona mislila da bih ga mogao ustrijeliti.”

“Ja nikad nisam rekao niti dao naslutiti nešto takvo. On je samo kukavička kuja bez uličnog srca i ne može riješiti svoja sranja u stvarnom životu kad dođe do toga da bude pravi muškarac. Morao je biti siguran i da će predstavnici zakona prekoračiti svoje ovlasti jer je njegov ego toliko velik i zna da će Greg kršiti zakone jer mu treba plaća od Bonesa, jer s obzirom na njegov razvod i očajne poslovne vještine, zna da vjerojatno neće još dugo dolaziti.”

Podršku treneru pružio je Diego Sanchez, još jedan od onih koji su nezadovoljni napustili dvoranu Grega Jacksona.

“Tako su te gadno sjebali. Istina boli! Objavljujem ovo u nadi da će drugi vrhunski timovi poput American Top Teama pomoći tipu kojega je tako prevarila lažna obitelj. Ja sam otvorio vrata MMA-a Gregu i svakom drugom iz Novog Meksika da živi od UFC.a. Onda su se oni posrali po mom cijelom naslijeđu i iskoristili tisuće dolara, vrijeme, energiju i pravu ljubav koju sam ulio u tu dvoranu, kao i pomoć mladim borcima koji su očajnički trebali iskrenog mentora koji bi s ljubavlju dijelio mudrost stečenu iskustvom. Istina je da JW nije Jackson/Wink, već Jones/Wink” objavio je pobjednik prve sezone Ultimate Fightera.


View this post on Instagram

Fakest group of people I’ve ever been around. They will invite you on the team after 8 years of faithful service. They will use you for the highest level of sparring and drilling, they will pray with you like you family, but in actuality none of these dudes give a flying fuck about the other personally, they just hanging on Jon’s nutsack bc they want to get paid. And when I got ripped off all these so called friends turned their backs on me & all the hard work I had given to Team Jone and Jacksons MMA as a whole over the last 8 years. Just bc jon is a super control freak who has to get his was and if you’re not ready to be his yes man and suck on his ego inflated dick... then you’re out! Well let’s see what KARMA has in store for this weekend for these fucking chumps! “Let em hate’ so long as they fear’ I’m not the one who needed to involve the police or call Greg Jacksons punk ass bc jon Jones was too scared to come fight me like a man for the money he owed me. Oh, yeah, Jon Jones is a master in the cage but a BITCH IN THE STREET. So he had Greg call his lil GF who works for APD and submit an unlawful red flag law memorandum on me bc jon Jones pussy ass thought I might shoot him, which I never said anything of the sort or hinted that was even a possibility. He’s just got a bitch ass cowards with no street heart to handle his own bullshit in real life when it comes to real men being about real business and he had to make sure the law would over step their boundaries bc his ego is so big & he knows Greg will break laws bc he needs that BONES paycheck bc after that divorce and his terrible business skills which killed the original gym, it prolly ain’t coming again for too much longer! #TANKLIFE #ImTheRealestINTheGame LETS GO CHAMP!!! @domreyes24

A post shared by Frank Lester (@thefranklester) on

1471
Kategorije: MMA
Tagovi: Jon Jones
Najpopularnije
Najnovije