Autor: mi
Datum objave: 01.10.2019


Jones poziva policiju zbog prijetnji bivšeg trenera

Bivši trener za stand up u Jackson-Wink timu Frank Lester javno je optužio Jona Jonesa da ga je prevario.

Lester je bio u Jonesovom kutu za obranu naslova u poluteškoj kategoriji protiv Thiaga Santosa u srpnju.


"Najbolji tim na svijetu (JacksonWink MMA) i pound-for-pound najbolji borac na planetu Jon Jones prevarili su me za 13 000 dolara za njegovu zadnju borbu za naslov... Ne žalim za ničim, ja sam odradio svoj posao i svi koji su pratili moje putovanje znaju da sam odradio svoj posao, a Jon Jones i Mike Winkeljohn su me prevarili gore od bilo koga u ovoj borilačkoj igri. 


Ali dobro uvijek nadvlada zlo i moja obitelj i ja napokon imamo dovoljno velik dom za sve nas. U sljedećih 6 mjeseci otvorit ću Tank mixed martial arts i preuzet ćemo prelijepi Albuquerque u Novom Meksiku. Karma je stvarna. Jone pokrao si moju obitelj. Dao si mi otkaz bez pravog razloga i zato sam zahvalan jer nikad više neću raditi s prevarantom poput Winkellosera ponovno. Ja sam deset puta bolji trener nego ćeš ti ikada biti. Ti si samo kupio Gregovo ime i nažalost to smeće je kontroliralo Jackson's MMA. Jebite se svi lijepo. Jedino što mi pada na pamet kad čujem vaša imena su kukavičluk i prevara. Čuvaj se i drži osiguranje blizu JBJ zato jer mi znamo da ti nisi pravi čovjek. Pravi čovjek ne krade od trudnica i njihovih obitelji" objavio je Lester na Instagramu.

UFC-ov prvak ovaj posljednji dio je shvatio kao prijetnju i zaprijetio je policijom.

"Frank, dao sam ti priliku života. Svi u timu znaju da se ne bih složio s tim da ti dam 20 000 dolara za tek drugi trening kamp u mom timu. Da sam pristao toliko bih ti i platio. U 10 godina nitko se od mojih članova tima nije žalio da ga nisam platio. Upravo suprotno, uvijek dobijem kompliment da daleko najviše plaćam. Neću nu ulaziti u činjenicu da si otpušten iz tima u tjednu borbe zbog problema s drogom" odgovorio je Jones preko Twittera.


"Uglavnom neću se svađati s tobom preko interneta. Bio bih i više nego sretan da ovo iznesemo pred suca. Imam problem s tvojom fizičkom prijetnjom. Nemam namjeru nositi skriveno oružje niti se spremati za bilo kakav oblik ulične tučnjave s tobom. Sutra ću zvati policiju Aluquerquea i dati im do znanja o našem sukobu. Iskreno, volio bih da te nikada nisam upoznao, ali iskreno ti želim sve najbolje. Zato, brate, molim te ostavi me na miru ili se vidimo na sudu."



Foto: Eric Jamison 

802
Kategorije: MMA
Tagovi: Jon Jones
Najpopularnije
Najnovije