Autor: Admin
Datum objave: 21.09.2013
Komentari:
0,00


FITNESS – ODREDITE CILJEVE

Nagrađujte se

Šest mjeseci predugo je za iščekivanje uspjeha, kako ne biste izgubili motivaciju, trebate i prije toga osjetiti da ste nešto postigli...

 

Odredite kratkoročne ciljeve koji su ostvarivi u tjedan ili mjesec dana, prepješačite dva kilometra za deset sekundi manje nego prošli tjedan, svaki dan ovog tjedna pojedite za ručak malo voća, a sladoled zamijenite dijetalnim voćnim jogurtom. Vozite se na biciklu 100 kilometara tjedno sljedeća četiri mjeseca.

 

Riječ je o ciljevima koje sebi postavljate za svaki pojedini dan ili za svaki tjedan. Na taj način nećete, kada uđete u teretanu, gubiti vrijeme razmišljajući koje vježbe trebate raditi.

 

 

 

Uviejk u rezervi morate imati i plan b, u slučaju da nešto iskrsne te niste u stanju ostvariti prvobitni vilj onako brzo kako ste planirali. Odredivši rezervne ciljeve imat ćete više šanse da barem nešto ostvarite pa nećete smatrati neuspjehom to što vam je dugoročni plan propao.

 

Za svaki od svojih dugoročnih, kratkoročnih ciljeva odredite odgovarajuću nagradu. Ako u šest mjeseci smršavite osam kilograma, kupite si onaj sat koji već tako dugo priželjkujete. Ako već punih tjedan dana ne pijete coca colu, priuštite si neki dobar film u kinu. Morate nagraditi sebe već i ako ste ostvarili samo pola od planiranog.

1580
Kategorije: Fitness
Tagovi: Fitness
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije