Autor: Admin
Datum objave: 24.02.2012
Komentari:
0,00


LUCIJA ZANINOVIĆ I MARTINA ZUBČIĆ OSVOJILE BRONCU

Ana Zaninović poražena u četvrtfinalu

Hrvatska je završila svoj nastup na US Open-u, G2 taekwondo turniru, Lucija Zaninović i Martina Zubčić brončane...

 

US Open je po svojoj vrijednosnoj oznaci G2 jedan od dva najjača u svijetu, a prošle godine nastupilo je 1000 natjecatelja. U takvoj konkurenciji na prošlogodišnjem izdanju Ana i Lucija Zaninović osvojile su brončana odličja i započele svoj trijumfalni put koji je okrunjen svjetskim zlatom i plasmanom obiju sestara na olimpijske igre u Londonu.

 

Ove godine, Petra Matijašević je nastupila u prvom danu natjecanju i osvojila brončanu medalju.

 

Drugog dana prvi nastup za Hrvatsku je upisala Lucija Zaninović u kategoriji do 49 kilograma. Lucija je osvojila brončano odličje. Do bronce je stigla prošavši četiri kola. U prvoj borbi je bila slobodna da bi u sljedećem kolu pobjedila domaću Katheryn Bell 9:1. U trećem kolu Lucija je pobjedila Yasmin Brown s rezultatom 21:1. U četvrtfinalu je slavila protiv Elizabethe Zamora Gordillo 8:3, da bi u polufinalu izgubila protiv Jannet Alegria Pena s rezultatom 4:1.

 

 

 

Ana je svoj nastup završila u četvrfinalu. U prvom kolu je bila slobodna, u drugom kolu porazila je Caroline Marton. U trećem kolu je s rezultatom 17:7 pobjedila Cathrine Kang da bi u četvrtinalu izgubila rezultatom 2:0, od Ivett Gonde.

 

Četvrta hrvatska predstavnica, Martina Zubčić je bila slobodna u prvom kolu. U drugom kolu je pobjedila Serenity Morrison s rezultatom 6:5. U sljedećem kolu jedan bod je bio dovoljan za pobjedu protiv Irme Edith Contreras Rodrifuez iz Mexica. U četvrfinalnoj borbi Martina je slavila protiv Laure Vasquez s 11:4, dok je u finalu s 3:1 poražena od Marlene Harnois iz Francuske.

2527
Kategorije: Taekwondo
Tagovi: Taekwondo, HTS, Ana Zaninović, Lucija Zaninović, Martina Zubčić
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije