Autor: mi
Datum objave: 25.04.2015


Trostruki svjetski prvak i brončani Olimpijac Bilyal Makhov potpisao za UFC

Trostruki svjetski, te europski prvak i brončani s Olimpijskih igara u Londonu u hrvanju slobodnim stilom Bilyal Makhov potpisao je za UFC.

27-godišnji ruski teškaš trebao je nastupiti i na Igrama 2008., ali se otrovao živom, a sumnja se na trovanje.

Makhov živi u Dagestanu odakle dolazi veliki novi val MMA boraca, a također je trenirao i s bivšim UFC-ovim prvakom Andrejom Arlovskim.

"S Arlovskim sam trenirao u Khasavyurtu u Dagestanu. Drago mi je što sam mu mogao pomoći. Sjajno smo se proveli. Jednom smo se borili na strunjačama četiri sata. preskočili smo i ručak i večeru. Da smo imali kameru vjerojatno bi ušli u Guinnessovu knjigu rekorda kao najduži hrvački meč. Tijekom ta četiri sata nijednom nije tražio odmor, a za mene kao hrvača bila bi sramota reći da sam umoran. I tako smo nastavili dok se nismo potpuno iscrpili" rekao je Makhov u nedavnom razgovoru za MMA Junkie.


Njegov MMA trener Murat Keshtov iz K Dojo Warrior Tribea iz Fairfielda u New Jerseyu vjeruje da će Makhov odmah ostvariti vrhunske rezultate.

"Dajte mi šest mjeseci da radim s njim i odnijet ćemo UFC-ov pojas prvaka u teškoj kategoriji u Rusiju" izjavio je Keshtov.

Makhov je u istom intervjuu izjavio kako planira nastupati na Olimpijskim igrama 2016., pa ostaje pitanje kada će debitirati za vodeću svjetsku MMA promociju.





1129
Kategorije: MMA
Tagovi: Bilyal Makhov
Najpopularnije
Najnovije